close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    mehregan

    بازدید : 49
    چهارشنبه 9 آبان 1403 زمان : 12:41

    به رنگ آمیزی و نقاشی در ساختمان، نقاشی ساختمان در تهران یا به عبارتی رنگ آمیزی سطحی نیز می گویند. در اکثر ساختمان ها، قسمت های داخلی رنگ آمیزی یا رنگ آمیزی می شوند، مانند:
    1. دیوار
    2. سقف
    3. در و پنجره

    مزایای رنگ آمیزی و رنگ ساختمان:
    1. رنگ می تواند به نحوی حالات، فضاها و حتی دما را تغییر دهد و خلق و خوی هر فرد را بهبود بخشد.
    2. دیدن رنگ ها، استفاده از آنها و به نوعی بازی با رنگ ها می تواند محیط زندگی آرامش بخشی را فراهم کند.
    3. از طبیعت و فصول مختلف مانند بهار و تابستان الهام بگیرید
    4. مانند مبلمان، پرده ها و ... از رنگ هایی استفاده کنید که با سطوح دیگر همخوانی دارند.
    5. با پیشرفت علم، تأثیر رنگ بر احساسات انسان به طور کامل به اثبات رسیده است.
    6. مثلاً رنگ های آبی از روشن تا تیره بر روان انسان اثر آرام بخشی دارند.
    7. رنگ زرد حس فعالیت و تحرک را در انسان افزایش می دهد.
    8. برخی از بیمارستان های روانپزشکی از رنگ برای درمان بیماران استفاده می کنند (کروموتراپی)
    9. بنابراین دیگر رنگ فقط برای زیبایی استفاده نمی شود
    10. جنبه های روانی و درمانی آن نیز مهم است.
    برای انجام کفسابی در تهران به سیت ماداکتو مراجعه کنید.
    انواع رنگ در صنعت ساختمان
    1. رنگ پلاستیک:
    یکی از قدیمی ترین رنگ های ساختمانی است که برای در و دیوار استفاده می شود و قدرت پوشش بالایی دارد. کیفیت و دوام آن کمتر از رنگ های دیگر است.

    مزایای رنگ پلاستیک:
    1. مانند رنگ روغن بوی نامطبوع ندارد.
    2. قدرت خشک شدن آن زیاد است.
    3. عیب های کار را می پوشاند.

    معایب رنگ پلاستیک:
    1. قابل استفاده روی در و پنجره نیست.
    2. آب به راحتی نفوذ می کند.
    3. زود کثیف می شود.

    نحوه اعمال رنگ پلاستیک:
    با استفاده از بهترین نوع رنگ پلاستیک، پس از انتخاب رنگ، کارشناس ارشد نقاشی ساختمان فوری کار، این رنگ را در آب حل می کنند تا به مقدار مناسب رنگ آمیزی شود، به طوری که نه غلظت آن زیاد باشد و نه ریز به اندازه ای که رنگ قلم مو باقی بماند. روی دیوار . سپس با استفاده از قلم مو مناسب با مقدار مناسب رنگ نقاشی می کنند.

    2. نقاشی رنگ روغن:
    رنگ روغن یک حلال بر پایه روغن است و می توان آن را با تینر روغن، روغن یا بنزین مخلوط کرد. از رنگ روغن برای رنگ آمیزی در و پنجره های فلزی، رنگ آمیزی کابینت های آهنی و حتی رنگ آمیزی درب و چهارچوب چوبی استفاده می شود. رنگ روغن در دو نوع رنگ براق و مات استفاده می شود.

    مزایای رنگ روغن:
    1. استحکام و دوام بالا
    2. ظرفیت شستشو

    معایب رنگ روغن:
    1. به آرامی خشک می شود و فقط می توانید یک یا دو بار در روز رنگ روغن بزنید.
    2. رنگ روغنی چون براق است برای رنگ آمیزی دیوار مناسب نیست زیرا ایرادات کار مشخص می شود.

    انواع رنگ روغن:
    رنگ روغنی براق:
    رنگ روغنی براق پوشش بسیار خوبی دارد و برای تمامی دیوارها و حتی اجسام آهنی مانند نرده یا چهارچوب پنجره قابل استفاده است. علاوه بر این، ماندگاری بسیار طولانی دارد. رنگ روغنی براق معمولاً برای فضاهایی مانند اتاق های پذیرایی که نیاز به نور زیاد دارند استفاده می شود. سطح براق این رنگ به انعکاس نورهای محیط به خوبی بر روی دیوار کمک می کند و فضا را بسیار روشن و مجلل می کند. علاوه بر این، رنگ روغنی براق کاملاً قابل شستشو است.

    رنگ روغنی نیمه مات:
    به طور کلی در نگاه اول تفاوت چندانی بین رنگ های نیمه مات و مات وجود ندارد، اما تفاوت آشکار آنها در «بازتاب نور» نهفته است. رنگ روغنی نیمه مات نور را بیشتر از رنگ مات منعکس می کند در حالی که رنگ روغنی مات نور را به هیچ وجه منعکس نمی کند. یکی از مزایای رنگ مات این است که اگر دیوارپوش گچی ایرادی داشته باشد، رنگ مات به هیچ وجه آنها را نشان نمی دهد، اما هر چه رنگ روشن تر باشد، عیوب بیشتری را نشان می دهد. تنها نقطه ضعفی که می توان به رنگ روغنی مات نسبت داد، عدم شستشوی آن و اثر لکه ای است که روی آن باقی می ماند.

    آیا می‌توان از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی قیمت لوله گازی سپاهان استفاده کرد؟
    بازدید : 274
    سه شنبه 17 مهر 1403 زمان : 13:45

    کوره آزمایشگاهی وسیله ای است که برای انتقال برنامه های حرارتی با ظرفیت بالا و همچنین گرمایش و خشک کردن عملکردهای آزمایشگاهی استفاده می شود. این دستگاه با سوزاندن سوخت، گرمای القایی یا الکتریسیته از طریق قطعاتی مانند مشعل، مبدل حرارتی، شیر، فن و دمنده انرژی حرارتی تولید می کند. برای خرید و اطلاع از قیمت کوره آزمایشگاهی به سایت حکیم آزما مراجعه کنید

    در آزمایشگاه از این دستگاه برای خشک کردن، آزمایش شوک حرارتی، ذوب، استریلیزاسیون، آزمایش مخرب و آزمایش متالورژیکی نمونه ها استفاده می شود. به همین دلیل کوره آزمایشگاهی یکی از مهم ترین دستگاه های آزمایشگاهی محسوب می شود.برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی تهران به سایت حکیم آزما مراجعه کنید

    کوره های آزمایشگاهی در آزمایشگاه های صنایع پزشکی و دارویی، متالورژی، پلیمرها، نفت و گاز، صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، صنایع مواد، صنایع کالیبراسیون، صنایع قطعه سازی و خودروسازی، صنایع ذوب، صنایع سرامیک و آزمایشگاه های دانشگاهی کاربرد فراوانی دارند.

    کوره های آزمایشگاهی دارای محفظه هایی با قابلیت تنظیم و کنترل دما هستند. دقت دمایی این دستگاه ها بسته به ساختار و نوع آنها 3 تا 10 درجه سانتیگراد می باشد.
    کوره های آزمایشگاهی یکی از مهم ترین، پرکاربردترین و حساس ترین تجهیزات آزمایشگاهی هستند. این دستگاه بسیار گران است زیرا به مدت طولانی و در دمای بسیار بالا کار می کند. به همین دلیل سریعتر از سایر وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه فرسوده می شوند.

    این دستگاه مانند سایر دستگاه های آزمایشگاهی مانند آون، اتوکلاو، انکوباتور، حمام آبی و سانتریفیوژ بسته به نوع کاربرد و تجهیزاتی که دارد در انواع مختلفی تولید می شود.
    معرفی کوره های آزمایشگاهی
    کوره های آزمایشگاهی بسته به تجهیزات و کاربرد در انواع مختلفی تولید می شوند. در آزمایشگاه های مختلف بسته به کار انجام شده خرید یکی از این نوع دستگاه ها مناسب است. در این قسمت به بررسی انواع کوره های آزمایشگاهی می پردازیم:

    کوره برقی
    کوره برقی دارای محفظه ای است که با موادی مانند پنبه نسوز، آجر نسوز و سیمان نسوز عایق شده است. در اطراف محفظه کوره و سقف آن عناصری قرار دارند که دمایی بین 1100 تا 1500 درجه سانتیگراد تولید می کنند. از این کوره برای ذوب و سوزاندن برخی مواد، فیوز کردن شیشه، ساخت لایه های نازک شیشه، سرامیک و لحیم کاری استفاده می شود. علاوه بر این، کوره الکتریکی نیز برای اهداف تحقیقاتی استفاده می شود.

    بدنه این دستگاه از ورق های روغنی پوشیده شده با رنگ الکترواستاتیک ساخته شده است. کوره برقی علاوه بر داشتن دماسنج و ترموستات دیجیتال امکان نصب تایمر دیجیتال را نیز دارد.

    کوره های برقی بسته به محدوده دما به دو مدل کوره برقی 1100 درجه سانتی گراد و کوره برقی 1500 درجه سانتی گراد تقسیم می شوند.

    کوره برقی 1100 درجه سانتیگراد
    از این کوره برای سوزاندن مواد آزمایشگاهی در محدوده دمایی 200 تا 1100 درجه سانتیگراد استفاده می شود. دقت دمایی این دستگاه 10± درجه سانتیگراد می باشد

    کوره برقی 1500 درجه سانتیگراد
    این نوع کوره برای ذوب مواد در آزمایشگاه مناسب است. این دستگاه در محدوده دمایی 200 تا 1450 درجه سانتیگراد کار می کند. دقت دمایی این نوع کوره 15± درجه سانتیگراد می باشد.

    مایکروفر
    مایکروفر با استفاده از انرژی مایکروویو نمونه ها را از داخل گرم می کند. یک المنت حرارتی با مقاومت الکتریکی برای رسیدن به دمای مورد نظر با انتقال، همرفت یا تشعشعات جسم سیاه استفاده می شود. در این نوع کوره ها هیچ گونه احتراق برای کنترل دمای سیستم صورت نمی گیرد. بنابراین امکان کنترل بیشتر و بهتر بر یکنواختی دما را فراهم می کند.

    به همین دلیل از نظر انرژی حرارت دادن به نمونه و ایجاد حرارت یکنواخت تر نسبت به سایر کوره ها کارایی بیشتری دارد و بهتر و سریعتر عمل می کند.

    کوره خاکستر
    کوره خاکستر برای محاسبه تغییر وزن مواد در هنگام احتراق، سوزاندن، حذف مواد به منظور تمیز کردن و بررسی موادی مانند پلاستیک، لاستیک، غلات، مواد غذایی، زغال سنگ و چربی حیوانی استفاده می شود.

    کوره لوله ای
    کوره لوله ای یکی از وسایل گرمایش الکتریکی است که برای خالص سازی و سنتز ترکیبات معدنی و آلی استفاده می شود. طراحی این نوع کوره به این صورت است که یک حفره استوانه ای توسط کویل های حرارتی تشکیل شده و در داخل یک ماتریس عایق قرار می گیرد. دمای این دستگاه توسط ترموکوپل کنترل می شود.

    سمپاشی ساس در تهران تضمینی
    بازدید : 246
    چهارشنبه 11 مهر 1403 زمان : 16:53

    هود لامینار چیست و چه کاربردهایی دارد؟
    هود لامینار یا هود کند جریان خطی یکی از مهم ترین و پرکاربردترین دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی برای انجام تحقیقات خطرناک در آزمایشگاه است. این دستگاه دارای یک محفظه فیزیکی بسته برای محافظت از مواد در برابر آلودگی و محافظت از پرسنل آزمایشگاه می باشد. در برابر مواد خطرناک استفاده می شود.برای اطلاع از قیمت هود لامینار به سایت حکیم آزما تجهیز مراجعه کنید

    هود شیمیایی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
    هود شیمیایی همانند هود لامینار نوع دوم یکی از پرکاربردترین و اساسی ترین هودهای آزمایشگاهی می باشد که اساس این دستگاه حذف هوای آلوده و سمی ناشی از فعل و انفعالات مواد شیمیایی در صنایع شیمیایی، نفتی، دارویی می باشد. و آزمایشگاه های پزشکی جستجو استفاده می شود.برای اطلاع از قیمت هود شیمیایی به سایت حکیم آزما تجهیز مراجعه کنید

    7 تفاوت بین هود لامینار و هود آزمایشگاهی
    تفاوت بین هود لامینار و هود شیمیایی را باید از جهات و مناطق مختلف در نظر گرفت، از جمله موارد زیر:

    تفاوت تهویه
    تفاوت در اثربخشی در آزمایشگاه های مختلف
    تفاوت در حالت کار
    تفاوت در طول عمر
    تفاوت نصب
    تفاوت فیلترهای هوا
    تفاوت تجهیزات

    تفاوت در دستگاه سیستم تهویه
    اولویت تفاوتی که در این 2 هود می خواهیم به آن نگاه کنیم، سیستم تهویه است، در هود لامینار یک فن مخصوص در داخل دستگاه قرار داده شده است که هوای داخل را هدایت می کند و هوا را از هر نوع آلودگی پاک می کند.

    اما در هود شیمیایی تکنیک خاصی وجود ندارد و بنا به درخواست مشتری می توان هر نوع تکنیکی را در آن قرار داد. سیستم تهویه هود شیمیایی در زیر دستگاه قرار دارد و بر خلاف هود لامینار تمامی بوهای نامطبوع و بخارات سمی از زیر خارج می شود. دستگاه را حذف کنید.

    تفاوت بین هود لامینار و هود شیمیایی
    دومین تفاوت بین هود لامینار و هود شیمیایی نحوه عملکرد آنهاست، کار با هود لامینار تقریبا دشوار است و قبل از استفاده باید دفترچه راهنمای مربوطه را مطالعه کنید، اما کار با هود شیمیایی راحت تر از هود لامینار است. نیاز به دانش و بدون میل دارد

    تفاوت عملکرد
    سومین تفاوت کارایی این دو دستگاه در آزمایشگاه های مختلف است. هود لامینار در آزمایشگاهی که بر روی مواد میکروبی تحقیق می‌کند استفاده می‌شود، اما هود شیمیایی در آزمایشگاه‌های شیمیایی، نفت و داروسازی استفاده می‌شود و به هیچ وجه برای انجام آزمایش‌های میکروبیولوژیکی مناسب نیست زیرا این امر کارشناس آزمایش را به خطر می‌اندازد.

    تفاوت در طول عمر
    هر یک از تجهیزات آزمایشگاهی به مرور زمان از بین می رود و استفاده نمی شود، این دقیقا یک گزینه است، این دو هود نیز شامل می شود، طبق تحقیقات انجام شده طول عمر هود لامینار متوسط است اما طول عمر هود شیمیایی کم بوده و درصد تخریب بیشتری نسبت به انواع دیگر هودها دارد.

    تفاوت بین نصب اولیه و راه اندازی هود لامینار و هود شیمیایی
    تفاوت دیگر هود لامینار با هود شیمیایی نصب و راه اندازی اولیه آن است. برای راه اندازی اولیه هود لامینار نیازی به کارشناس ندارید اما نصب هود شیمیایی یکسان نیست و برای راه اندازی به کارشناس نیاز دارید.

    تفاوت فیلترهای هوا
    هودهای آزمایشگاهی برای تصفیه هوا معمولا از فیلترهای مخصوص هوا مانند فیلتر هوای هپا استفاده می کنند. از این نوع فیلتر برای تصفیه هوا در هودهای لامینار استفاده می شود اما در هودهای شیمیایی از این فیلتر استفاده نمی شود.

    تفاوت در تجهیزات داخلی
    تفاوت نهایی هود لامینار با هود شیمیایی در تجهیزات داخلی این دو دستگاه است. زیر هود لامینار فضای داخلی وجود ندارد اما این نوع هود دارای کلکتور UV که وظیفه ضدعفونی وسایل داخل آن را بر عهده دارد و لامپ ماه می باشد.

    اما جزئیات هود شیمیایی فراتر از هود لامینار است، فضایی در زیر هود شیمیایی وجود دارد که می توان از آن برای نگهداری مواد شیمیایی یا کپسول گاز استفاده کرد، از دیگر ویژگی های این دستگاه می توان به آب و گاز، سینک، لامپ UV اشاره کرد. و فن

    تفاوت اتوکلاو انکوباتور با آون

    تعداد صفحات : 0

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 223
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 1
  • بازدید امروز : 20
  • بازدید کننده امروز : 20
  • باردید دیروز : 84
  • بازدید کننده دیروز : 56
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1066
  • بازدید ماه : 4612
  • بازدید سال : 97421
  • بازدید کلی : 115551
  • کدهای اختصاصی